50 de ani de la Înființarea Școlii Henci

Viața parohiei Noiembrie 9, 2013

Cu mare bucurie în data de 27 octombrie 2013, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Școlii Henci am săvârșit Sf. Liturghie în Biserica Sf. M. Mc. Pantelimon, apoi împreună sobor de preoți (Pr. Emanuel Maftei, Pr. Vasile Sârbu, Pr. Ioan Drăgoi, Pr. Ionuț Dascălu) și foști și actuali profesori, învățători, educatori, elevi ne-am rugat pentru cei trecuți la Domnul dintre cei ce ce au predat sau au învățat în Școala Henci.

Am continuat frumoasa întâlnire în Școala Henci unde am săvârșit un Tedeum (o slujbă) de mulțumire pentru tot ajutorul și ocrotirea lui Dumnezeu, urmată de dezvelirea plăcii comemorative și a unui tablou cu fondatorii cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la Înființarea Școlii Henci.

Programul  a cuprins un moment artistic susținut de copii, discursuri de la cei ce au predat și învățat aici, lansarea broșurii „50 de ani de la deschiderea localului Henci”, lansarea cărții „Amintiri dintr-un cătun” de Constanța Condrea, amintiri și confesiuni despre școală, dascăli și elevi de odinioară.

Mulțumim tuturor celor ce s-au preocupat cu organizarea acestui deosebit eveniment.

Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

 

http://www.youtube.com/watch?v=5aUQiTOvLQU